Blogg

Dags för slaget om Småland

Med torsdagens Östran följer en fullspäckad derbybilaga inför det 41:a Smålandsderbyt mellan Kalmar FF och Öster genom tiderna i seriesammanhang. Här finns givetvis senaste nytt inför matchen och bland mycket annat ett långt snack med Henrik Rydström, Lasse Johansson och Tobias Carlsson.

KFF-snack bjuder på en tillbakablick på den lika oväntade som oförglömliga 6–0-triumfen på Fredriksskans 1979. Dessutom massor av unik statistik, skytteligor, alla 124 KFF:are som förekommit i Smålandsderbyn och – för första gången i småländsk press – den fullständiga listan över alla spelare, tränare och ledare som tjänstgjort i båda föreningarna.

Du som ännu inte prenumerar på Östran/Nyheterna kan ändå få hela härligheten – plus den ordinarie tidningen med bland annat den senaste utvecklingen i podcastaffären med KFF-profilerna B G Svedjenäs och Martin Nilsson – för ynka 15 kronor i närmaste välsorterade kiosk eller butik.

Fast riktigt allt fick ändå inte plats i pappersupplagan så här nedanför bjuder bloggen på ytterligare en del texter och bilder, exklusivt för nätet.